Sejururi

Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

6 nopti

Transport:

autocar

Tip masa:

demipensiune
mic dejun

Categorie cazare:

2*
3*

Oferte sejur individual Grecia 2019

Ai optat pentru vacante Paralia Katerini 2019 fara transport si ai la dispozitie o gama de oferte de vacanta pe cont propriu in Paralia Katerini.

Poti alege oferte turistice Paralia Katerini individuale la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte individuale Paralia Katerini de 4* pentru un confort mediu sau vacante individuale de 5* la hoteluri de lux.

Suna la numerele de telefon afisate pentru vacante Paralia Katerini 2019 fara transport. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte Paralia Katerini cu transport cu autocar de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe variante de vacanta individuala Paralia Katerini in functie de: tipul de masa, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Oferte sejur individual Paralia Katerini

Apeleaza serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare pentru vacante Paralia Katerini 2019 fara transport. Te rugam sa mentionezi daca doresti: oferte individuale all inclusive Paralia Katerini , demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; vacante Paralia Katerini pe cont propriu de 7 zile sau 14 zile; oferte individuale Paralia Katerini de lux, medii sau economice etc...

Seniori 8 Martie 1 Mai Vacante exotice Ski 2014 City break Charter Honeymoon Shopping Litoral 1 Decembrie Craciun 2015 Revelion 2016

In curand oferte sejur in Paralia-Katerini

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata